Venkelsoufflé

Een luchtige venkelsoufflé uit de oven. Aantal personen: 6. Bereidingstijd: 60 min. Dit heb je nodig: 2 venkelknollen 30 g boter 30 g bloem 3 dl melk...

Gevulde linzensoep

Kom op krachten met deze goedgevulde maaltijdsoep. Na een stevige wandeling in het bos of een koude schaatstocht smaakt een bord linzensoep erg goed....

Belgische uiensoep

Deze uiensoep met Belgisch bier vult heerlijk op een koude winterdag. Natuurlijk ontbreken de stokbroodjes met gesmolten kaas niet. Aantal personen:...

Doperwtjessoep

Een fris zomersoepje met doperwtjes en gember. Aantal personen: 4. Bereidingstijd: 25 min. Dit heb je nodig: 1 ui, fijngesnipperd 2 cm verse gember...

Soep van raapsteeltjes

Maak deze frisse soep van vers geoogste raapstelen. Als je de raapstelen niet in de tuin hebt staan, kun je ze natuurlijk ook even in de supermarkt...

Knoflooksoep met houthakkersbrood

De anders zo scherpe knoflook krijgt in dit recept een zachte smaak. Aantal personen: 6. Bereidingstijd: 50 min. Dit heb je nodig: 20-25 tenen...

Vijgenbrood met geitenkaas

Maak eens vijgenbrood met geitenkaas! Dit recept is genoeg voor twaalf smakelijke boterhammen. Bereidingstijd: 150 minuten (inclusief rijzen en...

Stevige knolselderijsoep

Deze stevige knolselderijsoep serveer je met gerookte forel en frisse tuinkers. Heerlijk als voorgerecht op een winterse avond. Aantal personen: 4...

Sigrids voorjaarssoep

Gebruik de wilde groenten uit je tuin of border in dit frisse voorjaarssoepje. Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20 minuten Dit heb je nodig: klontje...

Gevulde daglelies

Een bijzonder borrelhapje waarmee je je gasten zeker verrast. Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten Dit heb je nodig: 4 daglelies...

Amuse met garnalen en grapefruit

Verras je gasten met deze feestelijke amuse met Hollandse garnalen en frisse grapefruit! Dit recept is geschikt voor 8 personen en maak je in 15...

Heldere paddenstoelensoep

Heldere paddenstoelensoep met een hoedje van bladerdeeg. Voor een feestelijk detail kunt u een platte stervorm nemen om een ster in het bladerdeeg te...