Zelfgemaakte custard

Maak zelf de perfecte custard voor bij je zelfgebakken appel- of perentaart. Met dit recept van Landleven lukt je custard altijd. Bereidingstijd: 40...

Alle recepten met rabarber

Ontdek deze overheerlijke recepten met rabarber. In combinatie met makreel of door de hangop, rabarber past overal bij. Dit zijn alle recepten met...

Haagse bluf

De kippen leggen weer volop eieren; maar waar moet je naar toe met deze overvloedige opbrengst? Nou, in deze heerlijke Haagse bluf bijvoorbeeld! Hier...

Stoofpeer-mousse

Probeer eens iets anders met je stoofperen. Het perfecte nagerecht: stoofperen-mousse. Een heerlijke toetje voor de koudere dagen. En ook nog een...

De lekkerste chutneys: basis, recepten en tips

Chutneys zijn niet erg bekend in de Nederlandse keuken. Dat is jammer, want chutney is een veelzijdige smaakmaker die veel gerechten nét even dat...

De 8 lekkerste ijsrecepten voor de zomer

Als de temperaturen boven de 30 graden stijgen, kun je wel wat verkoeling gebruiken! Deze lekkere en verrassende ijsrecepten kosten niet veel moeite...

Yoghurt met honing en walnoten

Honing is een prachtig en veelzijdig product: van zoet tot hartig, er is een honingrecept voor iedereen. Dit is een simpel, maar gezond ontbijt om de...

Doperwten-ijs met basilicum

Heel verrassend is dit hartige ijs met doperwt en basilicum. Je kunt het prima als voorgerecht serveren, samen met een frisse salade met...

De 8 lekkerste ijsjes uit eigen moestuin

Maak zelf deze frisse en fruitige ijsjes. Heerlijk met deze zomerse temperaturen. Je maakt ze makkelijk met fruit, kruiden, bloemen of zelfs groente...

De 10 lekkerste recepten met zomerfruit

In deze tijd van het jaar komt er een overvloed aan rode bessen, aardbeien, frambozen en rabarber uit de moestuin. Gebruik deze recepten om al dat...

Recept voor Schotse cranachan

Cranachan is een toetje van Schotse oorsprong. Knapperig gebakken havermout wordt gecombineerd met dikke room en volop verse frambozen. Een scheutje...

De lekkerste zoete en hartige taarten met bladerdeeg

Wij zijn gek op bladerdeeg! Je kunt er niet alleen heel veelzijdig mee koken, het is ook nog eens makkelijk in gebruik. Je kunt het zelf maken, maar...