Lekker eten
Op Landleven.nl vind je de lekkerste recepten voor taarten, hoofdgerechten en toetjes. En de beste tips voor inmaken en wecken van o.a. courgettes.
Filter op:
Bakken
Bijgerechten
Drankjes
Hoofdgerechten
Inmaken/wecken
Tips/blogs
Toetjes
Voorgerechten
Koffie-walnoottaart
Redacteur Klaske: “Het recept voor deze taart is mijn variatie op een taart die ik eens at bij een Engels landhuis. De koffie maakt het extra...
Radijsjes in ’t zuur
Deze knapperige radijsjes in ’t zuur zijn zo gemaakt, zijn gezond en smaken heerlijk fris op bijvoorbeeld een broodje mozzarella. Culinair redacteur...
Brood wecken
Wist jij dat je brood kunt wecken? Hier vind je een instructiefilmpje waarin culinair redacteur Klaske precies laat zien hoe dat moet. Read More
Timmer een aardappel-uienbewaarkast
Droog en donker bewaren, luidt het advies. Met deze kast bewaar je jouw voorraad aardappels en uien in topconditie. Via een intern ventilatiekanaal...
Appelcake uit de Dutch oven
Siegurd kan je kennen van zijn bushcraftdemonstraties bij zijn parachutetent. Tijdens Landleven in de Praktijk kan je een workshop van hem volgen waar...
Top 5 van eetbare bloemen
Bloemen zijn niet alleen mooi in de tuin of op de vaas, sommige bloemen kun je ook eten. Gebruik van bloemen zorgt voor een kleurrijk gerecht. Je kunt...
Suikerarme jam
De Belgische Katrien Hoebers, alias Madam Confituur, is verzot op alles wat in potjes past. In haar vrije tijd doet ze niets liever dan jam, of op...