Koffie-walnoottaart

Redacteur Klaske: “Het recept voor deze taart is mijn variatie op een taart die ik eens at bij een Engels landhuis. De koffie maakt het extra...

Radijsjes in ’t zuur

Deze knapperige radijsjes in ’t zuur zijn zo gemaakt, zijn gezond en smaken heerlijk fris op bijvoorbeeld een broodje mozzarella. Culinair redacteur...

Brood wecken

Wist jij dat je brood kunt wecken? Hier vind je een instructiefilmpje waarin culinair redacteur Klaske precies laat zien hoe dat moet. Read More

Timmer een aardappel-uienbewaarkast

Droog en donker bewaren, luidt het advies. Met deze kast bewaar je jouw voorraad aardappels en uien in topconditie. Via een intern ventilatiekanaal...

Appelcake uit de Dutch oven

Siegurd kan je kennen van zijn bushcraftdemonstraties bij zijn parachutetent. Tijdens Landleven in de Praktijk kan je een workshop van hem volgen waar...

Top 5 van eetbare bloemen

Bloemen zijn niet alleen mooi in de tuin of op de vaas, sommige bloemen kun je ook eten. Gebruik van bloemen zorgt voor een kleurrijk gerecht. Je kunt...

Suikerarme jam

De Belgische Katrien Hoebers, alias Madam Confituur, is verzot op alles wat in potjes past. In haar vrije tijd doet ze niets liever dan jam, of op...