Lekker eten
Op Landleven.nl vind je de lekkerste recepten voor taarten, hoofdgerechten en toetjes. En de beste tips voor inmaken en wecken van o.a. courgettes.
Filter op:
Bakken
Bijgerechten
Drankjes
Hoofdgerechten
Inmaken/wecken
Tips/blogs
Toetjes
Voorgerechten
Verse aardbeienvlaai
Een aardbeienvlaai is altijd lekker maar nóg lekkerder in het aardbeienseizoen. Hij smaakt net zo lekker als hij eruit ziet, leuk voor als je gasten...
Kokosmakronen
Koffie of thee zonder een koekje erbij kan natuurlijk eigenlijk niet. Bak eens zelf koekjes voor een smakelijke en verse traktatie. Lees hier het...
De slanke lijn…
Redacteur Klaske Bakker schrijft een column over lijnen. “Je zou willen dat er een wondermiddel bestaat om slank te zijn. Niet zo schrikbarend dun...
Zandtaartjes met stoofpeer
De bodem van deze zandtaartjes is een lekkere brosse basis voor allerlei soorten taartjes. Vul ze met lobbige slagroom, mascarpone, hangop of...
Hangop
Zelf dikke, romige hangop maken is heel makkelijk. Het enige dat je nodig hebt is een pak goede kwaliteit boerenyoghurt. Lees hier hoe je de lekkerste...
Traditionele stoofpeertjes
Maak eens ouderwetse stoofpeertjes zonder wijn, met bessensap en specerijen. Het huis gaat er heerlijk van geuren en de peertjes smaken heerlijk bij...
Zeewier koekjes
“Zeewier is erg lekker en ook nog eens supergezond. Ik vind dat iedereen zeewier moet leren kennen”, zegt Nicolette Hetzler, liefhebber van de zilte...
Rabarbercrumble met amandelschaafsel
Rabarber is een van de makkelijkste en meest dankbare groentes om te verbouwen in de moestuin. Dit frisse recept geeft je nieuwe inspiratie om de...
Zoete rabarberrolletjes
Een verrassend recept om heerlijk van te snoepen. Rabarber is een van de makkelijkste en meest dankbare groentes om te verbouwen in de moestuin. Dit...
Zeeuwse sprits
Bak deze lekker brosse sprits eens met Zeeuwse bloem. Deze staat bekend om de goede bakeigenschappen voor koekjes. Bij uitstek geschikt voor spritsen...
Lavendelpannacotta met gestoofde rabarber
Lavendelpannacotta met gestoofde rabarber. Aantal: 4 – 6 Bereidngstijd: 45 min. + 4 uur opstijven Dit heb je nodig 2 blaadjes gelatine 400 ml...
Koningsmaal
Een gevuld kroontje met kip, lekker om te serveren met rosti en witlof salade. Bereidingstijd: 35 min. Dit heb je nodig 6 plakken bladerdeeg 500 gram...