Hazelnoot-meringuetaart

Een feestelijke taart met hazelnoten en meringue. Bereidingstijd: 40 min Baktijd: 2,5 – 3 uur Dit heb je nodig: Ingrediënten Voor de mirengue 4...

Vanillecakejes voor het paard

Dat het paard van Sinterklaas gek is op een lekkere, sappige winterwortel weet iedereen. Maar ook van cakejes met wortelglazuur wordt de edele...

Speculaastaartje

Dit taartje is een combinatie van klassieke Sinterklaasingrediënten: speculaaskruiden, amandelspijs en geschaafde amandeltjes. Lekker voor bij de...

Lepelkoekjes van pepernotendeeg

Deze lepeltjes zijn heerlijk om te serveren met een kop dampend hete chocolademelk met een laag lobbig geklopte slagroom. Gebruik de lepeltjes om de...

Spinazietaart met geitenkaas

Verse spinazie luidt het begin van het nieuwe oogstseizoen in. Verwerk de knapperige blaadjes eens in een spinazietaart. Samen met geitenkaas vormt...

Koningsdagtaart

Maak zelf een heerlijke koningsdagtaart! Onze nationale feestdag is bij uitstek een gelegenheid om iets extra lekkers op tafel te zetten. Serveer dit...

Zelfgemaakte ketchup

Culinair redacteur Klaske Bakker: “Zelf ketchup maken is leuk en niet moeilijk, en biedt volop mogelijkheden om te variëren met ingrediënten. Ketchup...

Kleurrijke groentestoof

Ben jij ook in het bezit van een slowcooker? In deze elektrische pan kook je de ingrediënten urenlang heel zachtjes. Zo kan je op een gemakkelijke...

Kip-citroenstoofpotje

Een fris stoofpotje met kip, citroen en appel. Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 min. Dit heb je nodig: 1 kg kippenbouten 4 el zonnebloemolie naar...

Meringue

Een heerlijk zoet nagerecht voor het hele jaar. Bereidingstijd: 1 uur Dit heb je nodig: 6 eieren snufje zout 300 g fijne kristalsuiker 1 tl maizena 1...

Eiertaartjes met spek en doperwtjes

Smakelijke eiertaartjes als bijgerecht of borrelhapje. Bereidingstijd: 45 min. Dit heb je nodig: 12 plakjes bladerdeeg 4 plakjes gerookt ontbijtspek...

Verse aardbeienvlaai

Een aardbeienvlaai is altijd lekker maar nóg lekkerder in het aardbeienseizoen. Hij smaakt net zo lekker als hij eruit ziet, leuk voor als je gasten...