Besneeuwd boerderijtje

Dit besneeuwd boerderijtje is leuk om te maken voor de feestdagen. Hij is erg lekker en staat ook nog eens mooi op tafel. Bereidingsrijd: 1,5 uur Dit...

Crème brûlée met speculaas

Deze crème brûlée met speculaas is heerlijk als nagerecht tijdens de feestdagen. Het kost niet zoveel tijd en is iets anders dan anders....

Speculaaskruiden

Zelfgemengde speculaaskruiden zijn lekker en op veel meer manieren te gebruiken dan alleen in speculaasjes. Door de appeltaart, een snufje over de...

Bak een stoer bierbrood

Heb je je favoriete biertje gevonden? Bak er dan eens een bierbrood mee! Erg makkelijk om te maken en heerlijk bij een stoofpotje of een borrelplank....

Chocoladekrullen maken

Met deze chocoladekrullen maak je een eenvoudige taart mooi af. Alles wat je nodig hebt is een scherp mes en een reep chocolade. Read More

Tips bij bierproeven

Tijdens de wat koudere herfst en winterdagen is het extra genieten van een stevig speciaal biertje. Heerlijk op de bank of stoel bij de kachel, de...

Taartsjablonen poederen

Met het taartsjabloon maak je van een eenvoudige taart een echte kersttopper. Op chocolade taart gebruikten wij poedersuiker, je kunt ook cacaopoeder...

Traditionele Sint-Maartensgans

Een oude traditie is het eten van gebraden gans op 11 november, Sint-Maarten. Volgens een overlevering kozen de bewoners van de Franse stad Tours...

Gekleurde schuimpjes maken

Met deze uitleg van Klaske geef je saaie witte schuimpjes een kleur. Het is eenvoudig en staat ontzettend leuk. Meringues maken Wil je weten hoe je...

Griesmeelpudding met bosbessensaus

Nederlandser kan haast niet: een kommetje vla na het avondeten. Maar wie maakt tegenwoordig nog zelf vla of pudding? Probeer dit...

Herfstmuesli: maak het zelf!

Niks is lekkerder dan ontbijten met zelfgemaakte muesli. Deze muesli is eenvoudig zelf te maken en heerlijk als ontbijt. Benieuwd? Probeer dit muesli...

Maisbrood

Mais kan je toevoegen aan diverse gerechten, maar het is ook erg lekker in een brood. Maak je eigen maisbrood met dit recept! Bereidingstijd: 1,5 uur...