Brood bakken voor de buurt

Als klein kind vond hij het al fantastisch wanneer de bakker ’s ochtends vroeg verse broodjes aan de deur bracht. Daarom is Pedro Bernardino een...

Zelf pasta maken

Zelf pasta maken is niet moeilijk, het kost alleen wat tijd en uitproberen. Het is leuk om te doen en het voordeel is dat u precies weet wat er in...

Fish en chips van pladijs met zoete aardappelfrietjes en koolsla

Lekker krokant én klaar in nog geen half uur! Een pladijs vis behoort tot de platvissen en is een van de meest verfijnde vissoorten uit onze...

De lekkerste BBQ-gerechten

Op de BBQ kun je eindeloos variëren met vlees, vis en groente. Ideaal voor een warme zomeravond met familie of vrienden. Landleven zette de lekkerste...

Likeur van pruimen

Wie een pruimenboom op het erf heeft staan, weet dat de oogst soms overvloedig kan zijn. Leg de pruimen dit jaar eens in met alcohol en geniet over...

Snelle chutney van bramen

Deze snelle chutney van bramen is  een fijne manier om bramen op een hartige manier in te maken. Bereidingstijd: 20 min. Dit heb je nodig: 500 g...

Bramencurd

Lemoncurd kennen de meeste mensen wel, maar heb je wel eens van bramencurd gehoord? Echt een leuke afwisseling van de bramenjam! Voor ongeveer 3...

Monchoutaart met bramenswirls

Deze monchoutaart met bramenswirls is een lekkere variatie op de originele monchoutaart. Met bramen uit eigen tuin is deze taart echt onweerstaanbaar!...

Paprika gevuld met quinoa, burrata en kerstomaatjes

Een heerlijk gerecht dat voor meerdere gangen inzetbaar is. Het kan zowel een voorgerecht als hoofdgerecht of een bijgerecht zijn. Neem als...

Appeltaart met appel-citroencurd

Wat deze appeltaart extra lekker maakt is de toevoeging van de zelfgemaakte appel-citroencurd, die net dat beetje extra zoete frisheid geeft. Heerlijk...

Pompoentaart met karamel en speculooskruimels

De herfst is bij uitstek het seizoen dat ons een overvloedige oogst geeft. Landleven dook de keuken in en maakte deze verrassende taart met pompoen,...

Rabarbersiroop

Rabarbersiroop is gemakkelijk te maken en een fantastische manier om de frisse smaak van de vroege zomer te bewaren voor de rest van het jaar. Er zijn...