Lekker eten
Op Landleven.nl vind je de lekkerste recepten voor taarten, hoofdgerechten en toetjes. En de beste tips voor inmaken en wecken van o.a. courgettes.
Filter op:
Bakken
Bijgerechten
Drankjes
Hoofdgerechten
Inmaken/wecken
Tips/blogs
Toetjes
Voorgerechten
Knolselderij-appelcake
Een variatie op gewone appelcake, en de zelfgemaakte karamelsaus maakt het helemaal af! Bereidingstijd: 90 min. Dit heb je nodig: Voor de cake 200 g...
Bieten-chocoladecake
Bieten en chocolade lijkt een vreemde combinatie, maar de zoete aardse smaak van bieten combineert fantastisch met de bitterzoete pure chocolade. De...
Afvalbakken groen wegwerken
De aanblik van afvalcontainers, waar dan ook op het erf, is niet fraai. Landleven timmerman Nick van Zutphen maakte er een ombouw voor. Met zijn...
Appel-kruimelkoek
Rond deze tijd van het jaar kan je appeloogst er wat rimpelig uit gaan zien. De smaak is nog prima, maar voor een handappel zien ze er niet zo...
Groente van de maand: maart
In dit artikel vind je alle groenten van de maand maart. Nog inspiratie nodig voor het avondeten? Bekijk hier de overzichtsartikelen! Aardappelen...
Fruit van de maand: maart
In dit artikel vind je all het fruit van de maand maart. Nog inspiratie nodig om te bakken of koken? Bekijk hier de overzichtsartikelen! Rabarber...
Fruit van de maand: februari
In dit artikel vind je all het fruit van de maand februari. Nog inspiratie nodig om te bakken of koken? Bekijk hier de overzichtsartikelen! Peren...
Groente van de maand: februari
In dit artikel vind je alle groenten van de maand februari. Nog inspiratie nodig voor het avondeten? Bekijk hier de overzichtsartikelen! Spruiten...
Fruit van de maand: januari
In dit artikel vind je al het fruit van de maand januari. Nog inspiratie nodig om te bakken of koken? Bekijk hier de overzichtsartikelen! Banaan Alle...
Groente van de maand: januari
In dit artikel vind je alle groenten van de maand januari. Nog inspiratie nodig voor het avondeten? Bekijk hier de overzichtsartikelen! Boerenkool...
Walnoot-vijgenbrood van rogge en tarwe
Klaske: “Dit walnoot-vijgenbrood rijst overnacht en hoef je niet te kneden. Ik heb het gebakken met versgemalen rogge en tarwe. Het resultaat is een...
Molenaar in eigen keuken
Het malen van tarwe, spelt en andere granen is tegenwoordig niet meer alleen weggelegd voor molenaars. Met een thuismolen kan je in je eigen keuken...