Flapjacks

Flapjacks lijken op havermoutrepen, erg gezond, alleen deze Flapjacks zijn zelfgemaakt en daardoor heb je een koekje van natuurlijke producten. Ook...

Bietjescake met glazuur

Een vrolijke versierde taart met een verrassende basis. Aantal personen: 6-8 Bereidingstijd: 80 minuten Dit heb je nodig: 250 g suiker 200 ml...

Kleine uientaartjes

Heb je nog uien liggen waarvan je even niet weet wat je er nog mee kunt maken? Ga dan aan de slag met dit vrolijke gerecht voor uientaartjes. Deze...

Brandneteltaart

Een leuke manier om brandnetels te gebruiken in de keuken. Aantal personen: 6-8 Bereidingstijd: 60 minuten (inclusief 30 minuten bakken) Dit heb je...

Gebakken vijg met zoethout, lange vingers en roomkaas

Een bijzonder recept met vijgen en roomkaas. Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20 minuten Dit heb je nodig: 4 vijgen 100 g suiker 50 g boter 50 g...

Gevulde notentaart

Een feestelijke gevulde taart met hazelnoten. Dit recept is genoeg voor vier personen. Bereidingstijd: 90 minuten, incl baktijd Dit heb je nodig: 250...

KweeperensoufflƩ

Een frisse fruitsoufflƩ met kweepeer. Aantal personen: 6-8 Bereidigstijd: 30 min Baktijd: 30 tot 40 min Dit heb je nodig: 1 kg kweeperen 2 el...

Tarte Tatin met kweeperen

Kweepeer of -appel is een traditionele boerenvrucht die je kunt gebruiken voor smakelijke gerechten. Bijvoorbeeld deze tarte tatin: een omgekeerde...

Hazelnoot-meringuetaart

Een feestelijke taart met hazelnoten en meringue. Bereidingstijd: 40 min Baktijd: 2,5 ā€“ 3 uur Dit heb je nodig: IngrediĆ«nten Voor de mirengue 4...

Vanillecakejes voor het paard

Dat het paard van Sinterklaas gek is op een lekkere, sappige winterwortel weet iedereen. Maar ook van cakejes met wortelglazuur wordt de edele...

Bak het lekkerste speculaastaartje

Dit speculaastaartje is een combinatie van klassieke sinterklaasingrediƫnten: speculaaskruiden, amandelspijs en geschaafde amandeltjes. Lekker voor...

Lepelkoekjes van pepernotendeeg

Deze lepeltjes zijn heerlijk om te serveren met een kop dampend hete chocolademelk met een laag lobbig geklopte slagroom. Gebruik de lepeltjes om de...