Lekker eten
Op Landleven.nl vind je de lekkerste recepten voor taarten, hoofdgerechten en toetjes. En de beste tips voor inmaken en wecken van o.a. courgettes.
Filter op:
Bakken
Bijgerechten
Drankjes
Hoofdgerechten
Inmaken/wecken
Tips/blogs
Toetjes
Voorgerechten
Hoe maak je spaghettipompoen?
De spaghettipompoen is een bijzondere pompoen: van het vruchtvlees kun je ‘draden’ trekken, waardoor het op spaghetti lijkt. De smaak zelf is vrij...
Proef het voorjaar: Provençaalse molsla
Provençaalse molsla is echt een recept voor het vroege voorjaar. Molsla is gebleekt blad van de paardenbloem en familie van witlof, cichorei en...
Winterse minestronesoep
Een goed gevulde maaltijdsoep is perfect voor deze tijd van het jaar. Niet moeilijk om te maken, wel heerlijk en voedzaam. Geniet bijvoorbeeld van...
Recepten van de beste snertkokers: Marco
Op vrijdag 16 februari 2018 roerden fanatieke hobby- en profkoks van alle leeftijden in hun pannen in de keukens van het Groningse Alfa Collega...
Recepten van de beste snertkokers: Michel
Op vrijdag 16 februari 2018 roerden fanatieke hobby- en profkoks van alle leeftijden in hun pannen in de keukens van het Groningse Alfa College...
Recepten van de beste snertkokers: Gerda
Op vrijdag 16 februari 2018 roerden fanatieke hobby- en profkoks van alle leeftijden in hun pannen in de keukens van het Groningse Alfa College...
Recepten van de beste snertkokers: Ineke
Op 16 februari 2018 roerden fanatieke hobby- en profkoks van alle leeftijden in hun pannen in de keukens van het Groningse Alfa College Kluiverboom....
Bruinebonensoep met worst
 Bruinebonensoep is zo’n gerecht waar iedere familie wel een ‘eigen’ recept voor lijkt te hebben. Het is dan ook bij uitstek een gerecht om een heel...
Aardappel-zalmsoep
Een goed gevulde maaltijdsoep is perfect voor deze tijd van het jaar. Niet moeilijk om te maken, wel heerlijk en voedzaam. Aantal personen: 4....
Winterdiner
Dit heerlijke gerecht past echt bij de winter. Bloemkool met salie en hazelnoten, prei in witte wijn en room en hoevekip met mosterd. Kijk hier hoe je...
Traditionele Sint-Maartensgans
Een oude traditie is het eten van gebraden gans op 11 november, Sint-Maarten. Volgens een overlevering kozen de bewoners van de Franse stad Tours...