Chilistoof met chocolade

Dit gerecht is extra lekker met zelfgemaakte tomatensaus. Door de chocolade én door lekker lang te pruttelen krijgt de chili een heerlijke diepe,...

Regenbooghutspot: net even anders dan anders

Regenbooghutspot is een beetje anders dan normale hutspot. In plaats van gewone wortels gebruik je hier wortels met verschillende kleuren. De uien...

Zoervleisch oet Limburg

Dit heerlijke recept voor zuurvlees met appelstroop is ideaal voor een mooie herfst- of winteravond. Aantal personen: 4-6 Bereidingstijd: 3 uur Dit...

Vlammenkouk

Vlammenkouk is de Groningse variatie op Duitse Flammkuchen. Lekker bij een kom soep. Bereidingstijd: 25 min. Dit heb je nodig: 350 g bloem 5 g droge...

Bietjesstoofpot

Een heerlijke stoofpot met de diepe, aardse smaak van biet. Laat het geheel lekker lang op een zacht vuurtje pruttelen om de smaak te concentreren....

Lentequiche met groene groentes

Knisperende laagjes filodeeg vormen de bodem van deze quiche. Ik koop het deeg vers uit de koeling, maar filodeeg uit de vriezer is beter verkrijgbaar...