De lekkerste stoofpotjes
Landleven heeft de lekkerste stoofpotjes op een rijtje gezet, laat ze lang pruttelen op een zacht vuurtje en dien mooi op, perfect voor de wat koudere dagen.
Gestoofde pastinaak en winterwortel
Twee wortelsoorten samen gestoofd. Een keer iets anders dan hutspot.
Chilistoof met chocolade
Door de chocolade én door lekker lang pruttelen krijgt de chilistoof een heerlijke diepe, volle smaak.
Bietjesstoofpot
Een heerlijke stoofpot met de diepe, aardse smaak van biet. Laat het geheel lekker lang op een zacht vuurtje pruttelen om de smaak te concentreren.
Courgettestoof met tomaten
Maak deze heerlijk vegetarische courgettestoofpot met tomaten, door de groente te stoven maak je er een heerlijk aromatisch gerecht vol smaak van.
Vlaams stoofvlees
Aan deze stoofpot wordt volgens de Vlamingen traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het gerecht goed bindt.
Stoofvlees met winterbier
Maak deze stoofpot op de koude winterdagen. Lang in de keuken om het vlees in het bierbeslag wordt zeker beloond met de heerlijke smaak van het stoofvlees.
Kip-citroenstoofpotje
Bereid een fris en gezond stoofpotje gevuld met kip, citroen en appel.
Kleurrijke groentestoof
Landlevens favorieten, de kleurrijke groentestoof, die je natuurlijk in een gewone pan kunt maken.
Pompoenstoofje
Pompoen is in deze tijd erg geliefd en je kunt ze overal langs de weg of in de winkels kopen. Maak er een heerlijk stoofpotje van en genieten maar.
Pompoenstoofpotje
Dit pompoenstoofpotje is een lekker hartig en gezond recept voor als de dagen weer wat kouder en je net iets aparter eten op tafel wil zetten.
Rendang
Een heerlijk stoofgerecht, waarbij het vlees urenlang zachtjes wordt gegaard.
Herfstpotje
Een herfstige eenpansmaaltijd, laat het lang pruttelen zodat het vegetarische herfstpotje extra lekker wordt.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.