8x winters stoofvlees
Stoofvlees smaakt heerlijk op een gure winterdag. En het is makkelijk: ’s ochtends de pan opzetten en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Landleven zet 8 heerlijke recepten voor je op een rijtje.
Sukadelapjes met Stormbock
Deze sukadelapjes maak je extra lekker door het gebruik van een donker biertje, bijvoorbeeld Stormbock. Hierdoor geef je nog wat extra smaak aan het vlees.
Vlaams stoofvlees
Aan deze stoofpot wordt volgens de Vlamingen traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het gerecht goed bindt.
Runderstoof met pastinaak en winterpeen
Guur buiten betekent lekker binnen blijven. Maak deze stoofpot voor het hele gezin. Extra speciaal door de pastinaak en winterpeen. Winterse kost op zijn best.
Stoofvlees met winterbier
Maak deze stoofpot op de koude winterdagen. Lang in de keuken om het vlees in het bierbeslag wordt zeker beloond met de heerlijke smaak van het stoofvlees.
Rendang
Een heerlijk stoofgerecht, waarbij het vlees urenlang zachtjes wordt gegaard.
Boeuf bourguignon
Een heerlijke maaltijd om te serveren gevuld met allerlei groentes, kruiden en natuurlijk de malse runderriblapjes.
Filosoof
Een stevig weekendgerecht met draadjesvlees en aardappelpuree.
Stoof en chips
Een maaltijd met een knipoog naar stoofvlees met friet, alleen maakt je de aardappeltjes met schil in de oven. De saus van de stoof smaakt fantastisch bij de aardappeltjes.