Home > Lekker eten > Bijgerechten > Roseval met rozemarijn
Roseval met rozemarijn
Vrolijke Rosevalaardappelen met rozemarijn.
Aantal personen: 4-6
Bereidingstijd: 20 min
Dit heb je nodig:
- 1 zak Rosevalaardapelen
- een scheut olijfolie
- een paar takjes verse rozemarijn
- twee teentjes knoflook
- naar smaak zout en versgemalen peper
Zo ga je te werk:
- Schil de aardappels en kook ze met een beetje zout, zo’n 15 minuten.
- Afgieten en af laten koelen.
- Dan plakken snijden en figuren uitsnijden, dit gaat gemakkelijk met koekjesvormpjes, maar kan ook met een mes.
- Zet het bakblik in een warme oven met olijfolie, klein gesneden knoflookteentjes en takjes rozemarijn.
- Als de olie warm is, de aardappeltjes erbij.
- Als de aardappeltjes goudbruin zijn, de figuurtjes omdraaien en ook die kant laten bruinen.
- Figuurtjes op warm bord of schaal serveren.