Home > Lekker eten > Bijgerechten > Honing-mosterdsaus

Honing-mosterdsaus
Heel makkelijk om zelf te maken en een heerlijke toevoeging op een broodje ham of (geiten)kaas.
Dit heb je nodig:
- 4 el grove mosterd
- 3 el appelciderazijn
- 4 el honing
- 200 ml raapzaadolie
- zout en versgemalen peper
Zo ga je te werk:
- Meng de mosterd, de azijn en de honing door elkaar en voeg al roerend in een dun straaltje de olie toe tot u een gebonden saus hebt.
- Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Tekst en fotografie door Anna Rubingh.

Landleven special Bijen & Honing
Sale price
€ 8,95
Regular price
€ 0,00
We kunnen niet zonder de honingbij, de wilde bij, de hommel en zelfs de wesp. Ze vormen een bedreigde diergroep, maar worden nog niet officieel beschermd.
In de Landleven special Bijen & Honing vind je interviews met verschillende imkers en praktische verhalen, over het herkennen van de verschillende wilde bijen of het bouwen van een bijenkast en tips voor het aanleggen van een bijenoase in je tuin. En natuurlijk de heerlijkste recepten met honing.