De 10 lekkerste zomerse salades

De 10 lekkerste zomerse salades

In de zomer is een lekkere frisse salade een hoofd- of bijgerecht bij uitstek. Landleven heeft 10 lekkere recepten voor je waar je zeker van zult genieten.

Twentse salade caprese

Twentse salade caprese

Deze heerlijke salade caprese maak je met buffelmozzarella… gewoon uit Nederland!

NAAR HET RECEPT

Recept voor salade-in-de-krop

Salade-in-de-krop

Met dit recept heb je een bijzondere manier om een traditionele salade te serveren. Lekker zomers en fris!

NAAR HET RECEPT

Haringsalade met mieriksworteldressing

Salade met mieriksworteldressing

Mierikswortel kan prima groeien in de Nederlandse moestuin. De pittige wortel geeft een echte kick aan deze dressing.

NAAR HET RECEPT

Haringsalade met frisse bieten

Zomerse haringsalade met frisse bieten

Natuurlijk is een broodje haring of eentje zo aan de staart erg lekker, maar probeer ook eens deze haringsalade met bieten.

NAAR HET RECEPT

Recept voor Toscaanse broodsalade

Toscaanse broodsalade

Heerlijke Toscaanse broodsalade.

NAAR HET RECEPT

Recept voor gemengde salade

Gemengde salade

Een frisse salade met yoghurtdressing.

NAAR HET RECEPT

Recept voor salade van groene bonen

Salade van groene bonen

Een frisse zomersalade met groene bonen.

NAAR HET RECEPT

Recept voor groene tuinsalade

Groene tuinsalade

Een moestuintje op tafel, deze salade.

NAAR HET RECEPT

Recept voor broccoli-pastasalade

Broccoli-pastasalade

Deze pastasalade met broccoli maak je van een restje pasta. Het is een heerlijke, makkelijke en gezonde maaltijd.

NAAR HET RECEPT

Recept voor frisse jonge courgettesalade

Frisse jonge courgettesalade

Landleven geeft je deze zomer volop ideeën om je courgetteoogst te verwerken. Neem deze frisse jonge courgettesalade: heerlijk voor de barbecue!

NAAR HET RECEPT


Klaske Bakker

Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.