Bakken
Griesmeel-kwarktaart met rood fruit
Dit taartje van griesmeel en kwark wordt gebakken met aardbeien en rode bessen erop. In het rood fruit-seizoen is dit echt een fijn en verrassend...
Ondersteboventaart
Rabarber is een van de makkelijkste en meest dankbare groentes om te verbouwen in de moestuin. Met dit recept zet je net iets anders op tafel dan de...
Meringuetaart met mascarponeroom en vlierbloesem-aardbeien
Deze taart is een heerlijke, zoete voorjaarstraktatie. Een bijzondere manier om dat eerste maaltje aardbeien te vieren! Aantal personen: 8-10...
Crème fraîche
Zelf Crème fraîche maken met maar twee ingrediënten. Bereidingstijd: een paar uur. Dit heb je nodig 200 ml slagroom 2 el boerenkarnemelk Zo ga je te...
Rabarberkruimeltaart
De frisroze tot dieprode stelen van de rabarber zijn dé voorjaarsbelofte in elke plattelandstuin. De thuisbakker weet de stelen, verscholen onder hun...
Alle recepten met rode biet
Van bietenspread tot bietenbrood, met rode bieten kun je veel maken. Onderstaand zijn alle recepten met rode biet. Bietenspread Kleurrijke groentes...
Alle recepten met rabarber
Ontdek deze overheerlijke recepten met rabarber. In combinatie met makreel of door de hangop, rabarber past overal bij. Dit zijn alle recepten met...
Christmas cake
Voor de meeste mensen beslaat kerst twee dagen per jaar, maar niet voor Karin Groot Kormelink. Voor haar begint kerst al in de herfst. Dan start ze...
Rabarberblondies
De fris roze tot dieprode stelen van de rabarber zijn dé voorjaarsbelofte in elke plattelandstuin. De thuisbakker weet de stelen, verscholen onder...
De lekkerste snacks voor onderweg
Een verzameling van de lekkerste snacks voor tijdens een lange wandeling of gezellige fietsttocht. Ijzerkoekjes IJzerkoekjes zijn wereldberoemde...
Hartjeswafels
Zin in iets zoets? Bak dan eens deze hartjeswafels. Ook heel leuk om op 14 februari voor je geliefde te bakken. Bereidingstijd: 20 min. Dit heb je...
IJzerkoekjes
IJzerkoekjes zijn wereldberoemde koekjes in Vlaardingen. Dit ovale koekje wordt uit het deeg gestoken en daarna aan beide kanten gebakken op een...