Bakken
Hazelnoot-meringuetaart
Een feestelijke taart met hazelnoten en meringue. Bereidingstijd: 40 min Baktijd: 2,5 – 3 uur Dit heb je nodig: Ingrediënten Voor de meringue 4...
Vanillecakejes voor het paard
Dat het paard van Sinterklaas gek is op een lekkere, sappige winterwortel weet iedereen. Maar ook van cakejes met wortelglazuur wordt de edele...
Bak het lekkerste speculaastaartje
Dit speculaastaartje is een combinatie van klassieke sinterklaasingrediënten: speculaaskruiden, amandelspijs en geschaafde amandeltjes. Lekker voor...
Lepelkoekjes van pepernotendeeg
Deze lepeltjes zijn heerlijk om te serveren met een kop dampend hete chocolademelk met een laag lobbig geklopte slagroom. Gebruik de lepeltjes om de...
Koningsdagtaart
Maak zelf een heerlijke koningsdagtaart! Onze nationale feestdag is bij uitstek een gelegenheid om iets extra lekkers op tafel te zetten. Serveer dit...
Verse aardbeienvlaai
Een aardbeienvlaai is altijd lekker maar nóg lekkerder in het aardbeienseizoen. Hij smaakt net zo lekker als hij eruit ziet, leuk voor als je gasten...
Kokosmakronen
Koffie of thee zonder een koekje erbij kan natuurlijk eigenlijk niet. Bak eens zelf koekjes voor een smakelijke en verse traktatie. Lees hier het...
Zandtaartjes met stoofpeer
De bodem van deze zandtaartjes is een lekkere brosse basis voor allerlei soorten taartjes. Vul ze met lobbige slagroom, mascarpone, hangop of...
Rabarbercrumble met amandelschaafsel
Rabarber is een van de makkelijkste en meest dankbare groentes om te verbouwen in de moestuin. Dit frisse recept geeft je nieuwe inspiratie om de...
Zoete rabarberrolletjes
Een verrassend recept om heerlijk van te snoepen. Rabarber is een van de makkelijkste en meest dankbare groentes om te verbouwen in de moestuin. Dit...
Zeeuwse sprits
Bak deze lekker brosse sprits eens met Zeeuwse bloem. Deze staat bekend om de goede bakeigenschappen voor koekjes. Bij uitstek geschikt voor spritsen...
Chocoladecake met paardenbloemengelei
Uitbundig goudgeel gekleurde weilanden in april zijn al reden genoeg om de paardenbloem in ons hart te sluiten. Maar laat ook je maaltijden eens...