Bakken
Bietjescake met glazuur
Een vrolijke versierde taart met een verrassende basis. Aantal personen: 6-8 Bereidingstijd: 80 minuten Dit heb je nodig: 250 g suiker 200 ml...
Kleine uientaartjes
Heb je nog uien liggen waarvan je even niet weet wat je er nog mee kunt maken? Ga dan aan de slag met dit vrolijke gerecht voor uientaartjes. Deze...
Brandneteltaart
Een leuke manier om brandnetels te gebruiken in de keuken. Aantal personen: 6-8 Bereidingstijd: 60 minuten (inclusief 30 minuten bakken) Dit heb je...
Gebakken vijg met zoethout, lange vingers en roomkaas
Een bijzonder recept met vijgen en roomkaas. Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20 minuten Dit heb je nodig: 4 vijgen 100 g suiker 50 g boter 50 g...
Gevulde notentaart
Een feestelijke gevulde taart met hazelnoten. Dit recept is genoeg voor vier personen. Bereidingstijd: 90 minuten, incl baktijd Dit heb je nodig: 250...
Kweeperensoufflé
Een frisse fruitsoufflé met kweepeer. Aantal personen: 6-8 Bereidigstijd: 30 min Baktijd: 30 tot 40 min Dit heb je nodig: 1 kg kweeperen 2 el...
Tarte Tatin met kweeperen
Kweepeer of -appel is een traditionele boerenvrucht die je kunt gebruiken voor smakelijke gerechten. Bijvoorbeeld deze tarte tatin: een omgekeerde...
Hazelnoot-meringuetaart
Een feestelijke taart met hazelnoten en meringue. Bereidingstijd: 40 min Baktijd: 2,5 – 3 uur Dit heb je nodig: Ingrediënten Voor de mirengue 4...
Vanillecakejes voor het paard
Dat het paard van Sinterklaas gek is op een lekkere, sappige winterwortel weet iedereen. Maar ook van cakejes met wortelglazuur wordt de edele...
Bak het lekkerste speculaastaartje
Dit speculaastaartje is een combinatie van klassieke sinterklaasingrediënten: speculaaskruiden, amandelspijs en geschaafde amandeltjes. Lekker voor...
Lepelkoekjes van pepernotendeeg
Deze lepeltjes zijn heerlijk om te serveren met een kop dampend hete chocolademelk met een laag lobbig geklopte slagroom. Gebruik de lepeltjes om de...
Koningsdagtaart
Maak zelf een heerlijke koningsdagtaart! Onze nationale feestdag is bij uitstek een gelegenheid om iets extra lekkers op tafel te zetten. Serveer dit...