Bakken
Taart met aardbeien en vanilleroom
Aardbeien zijn perfect om taarten mee te decoreren. Maak bijvoorbeeld deze frisse taart met aardbeien en vanilleroom. Aantal personen: 8....
Zoete muffins met frambozen en witte chocolade
Muffins zijn lekkere tussendoortjes. Je maakt ze in een handomdraai, dus ze staan zó op tafel. Dit is een zoete variant, met frambozen en witte...
Hartige muffins met paprika en fetakaas
Muffins zijn lekkere tussendoortjes. Je maakt ze in een handomdraai, dus ze staan zó op tafel. Dit is een hartige variant, met paprika en fetakaas....
Heerlijk fris: pepermunt-ijsbeertjes
Lekker fris, overheerlijk en zeker niet moeilijk: zelfgemaakte pepermunt. En als je ze maakt in de vorm van pepermunt-ijsbeertjes zijn ze helemaal...
Appeltaart in een potje
Deze eenpersoonsappeltaartjes bak je in hergebruikte jampotjes. Je hoeft niet te kneden of te mengen: de ingrediënten versmelten en bakken in de oven...
Drentse spekdikkens
Spekdikk’n worden in Drenthe gegeten met Oud en Nieuw, net als oliebollen. Vroeger rook elke boerenkeuken in de Veenkoloniën op oudejaarsdag naar...
Besneeuwd boerderijtje
Dit besneeuwd boerderijtje is leuk om te maken voor de feestdagen. Hij is erg lekker en staat ook nog eens mooi op tafel. Bereidingsrijd: 1,5 uur Dit...
Bak een stoer bierbrood
Heb je je favoriete biertje gevonden? Bak er dan eens een bierbrood mee! Erg makkelijk om te maken en heerlijk bij een stoofpotje of een borrelplank....
Taartsjablonen poederen
Met het taartsjabloon maak je van een eenvoudige taart een echte kersttopper. Op chocolade taart gebruikten wij poedersuiker, je kunt ook cacaopoeder...
Maisbrood
Mais kan je toevoegen aan diverse gerechten, maar het is ook erg lekker in een brood. Maak je eigen maisbrood met dit recept! Bereidingstijd: 1,5 uur...
Nazomerse vijgentaart
Vijgen kunnen gedijen in ons klimaat, maar de plant heeft wel een zeer zonnige en beschutte plek nodig om vruchten te vormen. Daarom blijft in...