Home > Lekker eten > Bakken > Kaneelroom
Kaneelroom
Weer eens wat anders: vul de kniepertjesrolletjes met kaneelroom, voor wat extra smaak.
Bereidingstijd: 10 min.
Dit heb je nodig:
- 200 ml slagroom, uit de koelkast
- 50 g poedersuiker
- 1 tl gemalen kaneel
Bereidingswijze:
- Klop de slagroom behoorlijk stevig.
- Roer er op het laatst de poedersuiker en de kaneel door.
- Spuit de kaneelroom in de rolletjes met behulp van een spuitzak en serveer ze direct.
- Eventueel kun je wat Klop-fix aan de room toevoegen, als je ze toch iets langer wilt bewaren. Maar: vers zijn ze het allerlekkerst!
Door
Klaske Bakker
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.