De lekkerste zoete en hartige taarten met bladerdeeg
Wij zijn gek op bladerdeeg! Je kunt er niet alleen heel veelzijdig mee koken, het is ook nog eens makkelijk in gebruik. Je kunt het zelf maken, maar natuurlijk ook kant en klaar in de winkel kopen. Hier vind je onze lekkerste recepten voor zoete en hartige taarten.
Vijgentaart
Een bijzondere lekkernij met verse vijgen. De taart ziet er ook nog eens prachtig uit. Smullen maar!
Courgette-zalmquiche
Deze quiche met courgette en zalm kan je gebruiken om een stuk courgette dat over is te verwerken.
Appelroosjestaart
Het is altijd leuk om iets verrassends te bakken. Maak bijvoorbeeld eens deze lieflijke appelroosjestaart en tover een glimlach op het gezicht van iedereen die de taart proeft.
Spinazietaart met geitenkaas
Verse spinazie luidt het begin van het nieuwe oogstseizoen in. Verwerk de knapperige blaadjes eens in een spinazietaart. Samen met geitenkaas vormt deze verse groente een verleidelijke combinatie.
Perentaartje met blauwe kaas
Een heerlijk hartig voorgerecht dat prima bij het einde van de zomer past. Combineer de taartjes met een robuuste salade voor een vegetarisch hoofdgerecht.
Tarte tatin met kweeperen
Kweepeer of -appel is een traditionele boerenvrucht die je kunt gebruiken voor smakelijke gerechten. Bijvoorbeeld deze tarte tatin: een omgekeerde taart.