De lekkerste zoete en hartige taarten met bladerdeeg

De lekkerste zoete en hartige taarten met bladerdeeg

Wij zijn gek op bladerdeeg! Je kunt er niet alleen heel veelzijdig mee koken, het is ook nog eens makkelijk in gebruik. Je kunt het zelf maken, maar natuurlijk ook kant en klaar in de winkel kopen. Hier vind je onze lekkerste recepten voor zoete en hartige taarten.

Recept voor vijgentaart

Vijgentaart

Een bijzondere lekkernij met verse vijgen. De taart ziet er ook nog eens prachtig uit. Smullen maar!

NAAR HET RECEPT

Courgette-zalmquiche

Courgette-zalmquiche

Deze quiche met courgette en zalm kan je gebruiken om een stuk courgette dat over is te verwerken.

NAAR HET RECEPT

Appelroosjestaart

Appelroosjestaart

Het is altijd leuk om iets verrassends te bakken. Maak bijvoorbeeld eens deze lieflijke appelroosjestaart en tover een glimlach op het gezicht van iedereen die de taart proeft.

NAAR HET RECEPT

Spinazietaart met geitenkaas

Spinazietaart met geitenkaas

Verse spinazie luidt het begin van het nieuwe oogstseizoen in. Verwerk de knapperige blaadjes eens in een spinazietaart. Samen met geitenkaas vormt deze verse groente een verleidelijke combinatie.

NAAR HET RECEPT

Perentaartje met blauwe kaas

Perentaartje met blauwe kaas

Een heerlijk hartig voorgerecht dat prima bij het einde van de zomer past. Combineer de taartjes met een robuuste salade voor een vegetarisch hoofdgerecht.

NAAR HET RECEPT

Tarte tatin met kweeperen

Tarte tatin met kweeperen

Kweepeer of -appel is een traditionele boerenvrucht die je kunt gebruiken voor smakelijke gerechten. Bijvoorbeeld deze tarte tatin: een omgekeerde taart.

NAAR HET RECEPT