Griesmeelpudding met bosbessensaus

Nederlandser kan haast niet: een kommetje vla na het avondeten. Maar wie maakt tegenwoordig nog zelf vla of pudding? Probeer dit...

Hazelnoot-bokkenpootjestiramisu

Landlevens Klaske heeft weer een heerlijk recept voor tiramisu. Dit recept voor tiramisu met bokkenpootjes en hazelnoot is voor 6 personen. Deze...

Zo maak je de lekkerste aardbeiensaus

Van aardbeien kun je natuurlijk prima jam maken, maar aardbeiensaus is voor de verandering ook erg lekker! Over het ijs, door de yoghurt of in...

Yoghurtijs met granola en pruimen-kaneelcompote

Van verse boerenzuivel maak je thuis dit heerlijk frisse en romige yoghurtijs met granola. Een pruimen-kaneelcompote maakt het helemaal af....

Yoghurtijs met citroen

Maak fris yoghurtijs met citroen, zonder ijsmachine of ingewikkeld gedoe. Je hebt alleen verse boerenzuivel, suiker en citroen, en een mixer nodig....

Zelfgemaakte vlierbloesem-ijsjes

Maak deze zomer de lekkerste ijsjes gewoon thuis. Met koffie, vlierbloesem of je dagelijkse portie fruit, aantrekkelijk verpakt als ijsco op een...

Laagjesijs met frambozen en limoen

Ideaal met de hoge temperaturen: heerlijke frambozenijsjes waarmee je de zomer in huis haalt. Meng een handvol verse frambozen met een schepje suiker...

Advocaatcrème met boerenjongens

Een romige crème met slagroom, eiwit en advocaat. Aantal personen: 4. Bereidingstijd: 15 min. Dit heb je nodig: 2,5 dl slagroom 4-5 el advocaat 1/2...

Charlotte russe

Een feestelijk nagerecht voor het hele jaar. Aantal personen: 5. Bereidingstijd: 20 min (+ 2 uur opstijven). Dit heb je nodig: 100 g lange vingers 2...

Kabinetpudding

Een klassiek nagerecht met krenten en rozijnen. Aantal personen: 6. Bereidingstijd: 35 min. Dit heb je nodig: 0,25 l room 0,25 l melk 3 eierdooiers 60...

Frambozengranita

Deze granita smaakt heerlijk verfrissend als toetje, maar ook zo maar als tussendoortje. Om alvast te genieten van de frambozenoogst. Dit...

Geitenyoghurt

Maak gemakkelijk je eigen geitenyoghurt. Bereidingstijd: 10 minuten (+ 24 uur laten staan) Dit heb je nodig: 1 l geitenmelk, direct van de geit 2 dl...