Broodje warme gekonfijte gans

Broodje warme gekonfijte gans

Een heerlijk broodje, gevuld met gekonfijte gans. Je kunt er ook tomaatjes, sla en ui op doen om het broodje extra lekker te maken.

Dit heb je nodig:

  • Gekonfijte wilde gans
  • Knapperige broodjes
  • Kant-en-klare honing-mosterddressing

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de wilde gans en snijd de broodjes open.
  2. Pluk het vlees van de botten en leg het vlees op het brood.
  3. Serveer met de dressing. 
  4. In de winter is het ook lekker met een dun laagje zuurkool.

Klaske Bakker
Door
Klaske Bakker

Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.