Roseval met rozemarijn

Roseval met rozemarijn

Vrolijke Rosevalaardappelen met rozemarijn.

Aantal personen: 4-6
Bereidingstijd: 20 min

Dit heb je nodig:

  • 1 zak Rosevalaardapelen
  • een scheut olijfolie
  • een paar takjes verse rozemarijn
  • twee teentjes knoflook
  • naar smaak zout en versgemalen peper

Zo ga je te werk:

  1. Schil de aardappels en kook ze met een beetje zout, zo’n 15 minuten.
  2. Afgieten en af laten koelen.
  3. Dan plakken snijden en figuren uitsnijden, dit gaat gemakkelijk met koekjesvormpjes, maar kan ook met een mes.
  4. Zet het bakblik in een warme oven met olijfolie, klein gesneden knoflookteentjes en takjes rozemarijn.
  5. Als de olie warm is, de aardappeltjes erbij.
  6. Als de aardappeltjes goudbruin zijn, de figuurtjes omdraaien en ook die kant laten bruinen.
  7. Figuurtjes op warm bord of schaal serveren.