Alle recepten met pastinaak

Alle recepten met pastinaak

Maak de meest overheerlijke recepten met pastinaak. Van soep tot tarte tartin, je vindt alle recepten hier.

Pastinaak

Pastinaaksalade

Onbekend maakt onbemind’ en dat is erg jammer voor de pastinaak. Tijd om daar eens verandering in te brengen. Bijvoorbeeld met deze pastinaaksalade.

Naar het recept

Pastinaak

Tarte tatin van pastinaak

Snijd de pastinaken en sjalotjes doormidden, verwarm de boter en de olie in een koekenpan. Bedek de groentes met het bladerdeeg en bak de tarte tatin in de oven, een heerlijke maaltijd, genieten maar!

Naar het recept

Pastinaak

Gestoofde pastinaak en winterwortel

Twee wortelsoorten samen gestoofd. Dat is een iets anders dan hutspot.

Naar het recept

Pastinaak

Aardappelpuree met pastinaak

Aardappelpuree is heerlijk en met een beetje pasitnaak erdoorheen!

Naar het recept

Pastinaak

Pastinaaksoep met blauwederkaas

Pastinaak is in herfst en winter volop verkrijgbaar. Het is erg lekker om deze soep te maken met een Nederlandse blauwaderkaas, bijvoorbeeld Delfts Blauw of blauwe geitenkaas, maar elke soort pittige blauwaderkaas voldoet.

Naar het recept

Pastinaak

Pastinaak-appelcake

Een verrassende cake met de smaken van de herfst; combineer zoete pastinaak met frisse appel en havermout in dit bijzondere baksel! Hier vind je het recept.
 

Naar het recept

Pastinaak

Pastinaak walnootcake

Voor een zelfgebakken traktatie hoeft het niet altijd feest te zijn. De cake heeft een verrassend ingrediënt: geraspte pastinaak. Dat maakt de cake heerlijk sappig; lekker in combinatie met de knapperige walnoot en het romige glazuur.

Naar het recept

Pastinaak

Runderstoof met pastinaak en winterpeen

Het is echt stoofvleesweer. Guur buiten betekent lekker met zijn allen naar binnen. Maak deze stoofpot voor het hele gezin. Extra speciaal door de pastinaak en winterpeen. Winterse kost op zijn best. 
 

Naar het recept

Dauphinoise van aardappel en pastinaak

Dauphinoise van aardappel en pastinaak

Een heerlijk simpel bijgerecht van aardappel en pastinaak voor bij wat groenten. Dauphinoise is een Franse techniek om aardappelen klaar te maken. In Nederland wordt het gratineren genoemd.

Naar het recept

Pastinaak-walnootcake

Pastinaak-walnootcake

Deze pastinaak-walnootcake moet je echt eens proberen. De mooie donkere cake met een zachte roomkaastopping is een knipoog naar de bekende carrot cake.

Naar het recept

Pastinaak

Pastinaaksoep met Hollandse garnalen

Onbekend maakt onbemind’ en dat is erg jammer voor de pastinaak. Tijd om daar eens verandering in te brengen. Bijvoorbeeld met deze pastinaaksalade.

Naar het recept