Alle recepten met frambozen

Alle recepten met frambozen

Rood is dé kleur van het zomerfruit, en ook van de framboos. Een heerlijke vrucht om te verwerken in bijvoorbeeld muffins, brownies of een taartje.
 

Likeur van frambozen

Likeur van frambozen

Dit heerlijke zomerse likeurtje voor op een zonnig terrasje is makkelijk zelf te maken. 

Naar recepten

Perzik-framboosplaatkoek

Perzik-framboosplaatkoek

Verwerk je verse of ingevroren frambozen in deze heerlijke plaatkoek.

Naar recepten

Frambozentaart

Frambozentaart

Verwerk je eigen oogst en maak deze heerlijke frambozentaart in gebak voor in het weekend. 

Naar recepten

Frambozenjam

Frambozenjam

Heb je nog veel frambozen over? Maak er eens heerlijke jam van, het is zo gedaan. 

Naar recepten

Champagne-tiramisu met frambozen

Champagne-tiramisu met frambozen

Maak eens deze heerlijke en feestelijke tiramisu, een lekkere aanpassing met frambozen. 

Naar recepten

Laagjesijs met frambozen en limoen

Laagjesijs met frambozen en limoen

Ideaal met de hoge temperaturen: heerlijke frambozenijsjes waarmee je de zomer in huis haalt.

Naar recepten

Bosvruchtentaart

Bosvruchtentaart

Deze heerlijk vrolijke taart met frambozen en zwarte bessen is snel gemaakt en zeker een feestje om aan te zien.

Naar recepten

Balsamico met framboosjes

Balsamico met framboosjes

Maak deze bijzondere balsamicoazijn met verse frambozen en geef je zomersalades een friszuur en fruitig accent. 

Naar recepten

Brownies met framboos

Brownies met framboos

Maak samen met, of voor je moeder deze heerlijk plakkerige brownies met frambozen. Versier hem met viooltjes voor een feestelijke traktatie op bijvoorbeeld moederdag. 

Naar recepten

Bombe van frambozenijs met rozenblaadjes

Bombe van frambozenijs met rozenblaadjes

Voor dit kleurrijke ijs gebruikt Modeste Herwig frambozen en rozenblaadjes uit eigen tuin. De bombe ziet er feestelijk uit, maar is goed thuis te maken. Een ijsmachine is niet per se nodig. 

Naar recepten

Recept voor Schotse cranachan

Recept voor Schotse cranachan

Cranachan is een toetje van Schotse oorsprong. Knapperig gebakken havermout wordt gecombineerd met dikke room en volop verse frambozen. Een scheutje Schotse whisky maakt het af! 

Naar recepten

Frambozengranita

Frambozengranita

Deze granita smaakt heerlijk verfrissend als toetje, maar ook zo maar als tussendoortje. Om alvast te genieten van de frambozenoogst. Dit waterijsrecept maak je in een handomdraai!

Naar recepten

Confituur van frambozen met sinas en Cointreau

Confituur van frambozen met sinas en Cointreau

Madam Confituur: ”Als je één likeur in huis moet halen, is het een sinaasappellikeur. Door zijn fruitige smaak is hij niet alleen bij frambozenconfituur te gebruiken, maar bij allerlei fruitsoorten. 

Naar recepten

Zoete muffins met frambozen en witte chocolade

Zoete muffins met frambozen en witte chocolade

Muffins zijn lekkere tussendoortjes. Je maakt ze in een handomdraai, dus ze staan zó op tafel. Dit is een zoete variant, met frambozen en witte chocolaed. Lekker bij de high tea of de koffie. 

Naar recepten