Bietensalade met eetbare bloemen

Groente van de maand: april

In dit artikel vind je alle groenten van de maand. Nog inspiratie nodig voor het avondeten? Bekijk hier de overzichtsartikelen!

Aardappel in krat

Aardappel

Landleven heeft veel verschillende gerechten met aardappel. Tortillia's, gepoft, geroosterd, uit de oven en in een soepje. Bekijk het hier

Naar recepten

Andijvie

Andijvie is een eenjarig bladgewas en lijkt op witlof. Je kunt het bijna het hele jaar door eten. Stimpstamp met blauwe kaas of andijviepakketjes, bekijk de recepten hier.

Naar recepten
Asperge met Hollandaisesaus

Asperges

Landleven heeft heerlijke recepten met asperges. Lentequiche, een salade, soep, een foccacia of een plaattaart. Bekijk de recepten hier.

Naar recepten
Bloemkoolkaassoep

Bloemkool

Landleven zet een aantal recepten met bloemkool voor je op een rij. Een bloemkool-kaassoep en geroosterde bloemkool met salie en hazelnoten.

Naar recepten
Aardappel-preisoep

Prei

We hebben onze lekkerste prei-recepten voor je op een rijtje gezet. Zoals een quiche en een aardappel-preisoep.

Naar recepten
Soep van raapsteeltjes

Raapstelen

Landleven heeft een heerlijke soep van raapsteeltjes, bekijk het recept voor deze soep hier.

Naar recepten
Rabarbercrumble Rabarbercrumble met amandelschaafsel

Rabarber

Landleven heeft verschillende recepten met rabarber. Een rabarbertaart, panna cotta met gestoofde rabarber, rabarberjam heerlijke rabarberblondies en nog veel meer.

Naar recepten
Geroosterde radijsjes Geroosterde radijsjes

Radijs

Landleven zet een aantal recepten met radijs op een rij. Radijsdip met gerookte makreel, minisalade, radijsjes in het zuur en geroosterde radijsjes.

Naar recepten
Bietensalade

Rode biet

Landleven zet een aantal recepten met rode biet op een rij. Balsamicobietjes uit de oven, bietjesstoof, bietensalade, bietenbrood en bietjes uit de oven.

Naar recepten
Spinazietaart

Spinazie

Landleven zet alle recepten met spinazie op een rij. Brandnetel-spinaziesoep, een croissant met spinazie en feta en een spinazietaartje.

Naar recepten
Uiensoep

Ui

Iets maken met ui? Probeer eens de zacht gesmoorde uiensoep of de Belgische uiensoep. Een gevulde ui of een gepofte. Bekijk de recepten hier.

Naar recepten
Witlofjam

Witlof

Landleven heeft een heerlijke en bijzondere witlofjam en witlof bereid met hazelnootpesto. De recepten vind je hier.

Naar recepten