Hoofdgerechten
            
        
        Hete bliksem van appels en peren
            Hete bliksem is echt een oudhollandse stamppot. De naam ‘hete bliksem’ komt doordat het gerecht zo lang heet blijft. Dit komt door het vocht uit de appels. Probeer het recept ook eens uit. Het is lekker met krokant gebakken speklapjes! Dit recept is...
        
    Door Klaske Bakker
            
                Buitenwonen
            
        
        Fietsroute Paddenstoelen bij het Lusthof
            Zin om deze herfst een mooie fietsroute te maken en tegelijkertijd de natuur te ontdekken? Probeer de paddenstoelenroute van Lusthof de Haeck eens...
        
    Door Fietsen 123
            
                Bakken
            
        
        Lekkernijen voor Sint-Maarten
            Het is weer bijna Sint-Maarten, dat betekent dat de kinderen binnenkort weer enthousiast zingend voor de deur staan. Dan geef je ze natuurlijk wat...
        
    
                Lekker eten
            
        
        Herfstrecept: geroosterde bloemkool met walnoot-paprikasaus
            Geroosterde bloemkool met walnoot-paprikasaus is een heerlijk herfstrecept. Want wie dacht dat je bloemkool alleen kunt koken, heeft het mis....
        
    Door Klaske Bakker
            
                Lekker eten
            
        
        Column: Klikken door de seizoenen
            Zo’n vijftien jaar geleden gebruikte ik nog een fotocamera. Een kleine compact-camera die ik mee kon nemen in mijn handtas en een heuse digitale...
        
    Door Klaske Bakker
            
                Buitenwonen
            
        
        Agenda voor november
            De online agenda van Landleven staat weer gevuld met de leukste uitjes in november. Benieuwd wat er in jouw provincie te beleven valt? Je leest het...
        
    Door Redactie
            
                Bijgerechten
            
        
        Koffielikeur maken
            Een heerlijk likeurtje voor na het avondeten? Maak dan zelf deze lekkere koffielikeur! Begin wel op tijd met het maken van deze likeur, aangezien hij...
        
    Door Klaske Bakker
             
                 
                         
             
             
             
             
             
             
             
             
            