Winacties

Windlicht op een tuintafel.

Win een pakket hondenvoeding

Win een van de zestig pakketten gepersonaliseerde hondenvoeding van BuddyBites. Elk pakket bevat 3 kg voeding op maat gemaakt voor uw hond. In het aangeleverde pakket zit ook een maatbeker, een voedingsgids en een BuddyBites-koekjesrol met lam- en appelsmaak. Meedoen kan tot 22 oktober 2021.

Doe mee
Windlicht op een tuintafel.

Win Smeltvuur voor buiten

Maak nu kans op het nieuwste product van Denk Keramiek; naast het Smeltvuur Indoor versie is nu ook het Smeltvuur Outdoor met windglas beschikbaar t.w.v. €179,-. Landleven mag er zeven verloten. Vul uw gegevens in in het formulier hieronder. Meedoen kan tot 21 september 2021.

Doe mee
Fort kruiwagen lavendel

Win een Fort kruiwagen

Afgelopen periode (16 juli t/m 16 augustus) mochten wij 5x een Fort kruiwagen ter waarde van €88,-  weggeven aan nieuwe abonnees van Landleven-specials. Kijk snel of jij een van de winnaars bent! 

Bekijk de winnaars
Vrouw zit in hangstoel in zomertuin met vijver en laat een andere vrouw haar boek zien.

Win een hangstoel van Kees Smit

Landleven verloot een heerlijke hangstoel van Kees Smit Tuinmeubelen ter waarde van €469,-. Geschikt voor binnen en buiten. Lees hieronder meer. Meedoen kan tot 24 augustus 2021.

Bekijk de winnaar
Vrouw geeft man cadeaubon van Kees Smit Tuinmeubelen

Win een Kees Smit cadeaubon t.w.v. €250,-

Namens Kees Smit tuinmeubelen mogen wij een prachtige cadeaubon ter waarde van €250,- weggeven aan een van onze lezers. Doe mee en maak kans! Meedoen kan tot 23 juli. 

Bekijk de winnaar
Koppel wandelt langs een riviertje

Win een Kees Smit tuinbank

Neem plaats op de klassieke Sunyard Wales-tuinbank en geniet van al het moois om je heen. Wij van Landleven mogen namens Kees Smit een keer deze prachtige tuinbank weggeven. Bent u de gelukkige? Kijk snel!

Bekijk de winnaar
Kweekbak moestuin

Winnaars Kweekbak DeZaden t.w.v. € 119,95

Afgelopen periode (23 april t/m 18 juni) mochten wij 3x een kweekbak van DeZaden ter waarde van €119,95 weggeven aan nieuwe abonnees van de Landleven-specials. Kijk snel of jij een van de winnaars bent! 

Bekijk de winnaars

Win wanddecoratie van Beetje Binnen Buiten

Namens Beetje Binnen Buiten mogen wij vijf keer een prachtige wanddecoratie met de tekst ''everybirdy welcome'' weggeven. Kijk snel of u één van de winnaars bent! 

Bekijk de winnaars