Winacties

Houtversnipperaar

Win een houtversnipperaar

Landleven verloot een houtversnipperaar t.w.v € 1.000 euro! Zet je snoeiafval om in bruikbare houtsnippers met deze zeer compacte en lichtgewicht houtversnipperaar van GTM Professional. De GTS600 is eenvoudig te bedienen en kan door één persoon verplaatst worden tot achter in de tuin. Kans maken? Vul het inchrijfformulier hieronder in! Meedoen kan tot 23 november 2021.

Doe mee

Win een voedseldroger

Met de Byzoo voedseldroger DH02 droog je eenvoudig groente, fruit en kruiden. De ingrediënten worden gedroogd op een constante, vooraf ingestelde lage temperatuur. De Byzoo is compact en praktisch. Lees hoe jij kans maakt op de voedseldroger! Meedoen kan t/m 20 oktober

Doe mee
hondenvoeding

Win een pakket hondenvoeding

Win een van de zestig pakketten gepersonaliseerde hondenvoeding van BuddyBites. Elk pakket bevat 3 kg voeding op maat gemaakt voor je hond. In het aangeleverde pakket zit ook een maatbeker, een voedingsgids en een BuddyBites-koekjesrol met lam- en appelsmaak. Meedoen kan tot 22 oktober 2021.

Doe mee
Windlicht op een tuintafel.

Win Smeltvuur voor buiten

Maak nu kans op het nieuwste product van Denk Keramiek; naast het Smeltvuur Indoor versie is nu ook het Smeltvuur Outdoor met windglas t.w.v. €179,-. Landleven mag er zeven verloten. Vul uw gegevens in in het formulier hieronder. Meedoen kan tot 21 september 2021.

Bekijk de winnaars
Fort kruiwagen lavendel

Win een Fort kruiwagen

Afgelopen periode (16 juli t/m 16 augustus) mochten wij 5x een Fort kruiwagen ter waarde van €88,-  weggeven aan nieuwe abonnees van Landleven-specials. Kijk snel of jij een van de winnaars bent! 

Bekijk de winnaars
Vrouw zit in hangstoel in zomertuin met vijver en laat een andere vrouw haar boek zien.

Win een hangstoel van Kees Smit

Landleven verloot een heerlijke hangstoel van Kees Smit Tuinmeubelen ter waarde van €469,-. Geschikt voor binnen en buiten. Lees hieronder meer. Meedoen kan tot 24 augustus 2021.

Bekijk de winnaar