De lekkerste zoete broden
Zoete broodjes worden bij Landleven wél gebakken! Bekijk hier onze lekkerste recepten en ga zelf aan de slag. We doen er ook een recept voor bloemetjesboter bij, zodat je jouw zelfgebakken brood, wentelteefjes of kaneelrolletjes lekker kunt besmeren.
Kwarkbrood
Zelfgebakken kwarkbrood met boter en zelfgemaakte jam: een heerlijke start van een zonnige zondag!
Vijgenbrood met geitenkaas
Dit heerlijke recept is genoeg voor 12 smakelijke boterhammen met een hartige twist.
Wentelteefjes
Brood weggooien is zonde,dus van oud brood of weckbrood maak je gewoon heerlijke wentelteefjes!
Kaneelrolletjes
Deze kaneelrolletjes zijn verrassend, lekker en absoluut niet moeilijk om te maken.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.