Landleven Puzzel

Landleven Puzzel

Krijg jij ook een nostalgisch gevoel bij puzzelboekjes? En kruip je in de avond graag op de bank om je daarna helemaal te verliezen in de leukste woordzoekers en uitdagendste sudoku’s? Dan heeft Landleven goed nieuws! Naast onze reguliere abonnementen en specials is nu ook Landleven Puzzel te verkrijgen.

Je kan Landleven Puzzel kopen in onze webshop voor €3,95 per stuk. Daarnaast is er ook een Landleven Puzzel abonnement beschikbaar, waarmee je door het hele jaar heen zes keer Landleven puzzel ontvangst voor maar €15 euro. Bij een abonnement  profiteer je dus van 37% korting én ligt elke editie gratis thuis op je deurmat.

Voor komend jaar kan je hem op de volgende momenten op je deurmat verwachten:

Landleven Puzzels nr 4, 22 juni

Landleven Puzzels nr 5, 24 augustus

Landleven Puzzels nr 6, 26 oktober

Landleven Puzzels nr 1 21 december 
 

Neem snel een Landleven Puzzel abonnement en je hoeft je nooit meer te vervelen. 


Angela Groenbos
Door
Angela Groenbos

Angela schrijft de tuinverhalen voor Landleven. Daardoor komt ze in de mooiste landelijke tuinen van Nederland. Overal neemt Angela wel ideeën mee die ze in haar eigen tuin wil toepassen. Dat is nog wel een project in ontwikkeling: rond haar woonboerderij verschijnen nu de eerste borders en ze is dit jaar enthousiast begonnen met een moestuin. Wat Angela nog mist aan kennis compenseert ze ruim met enthousiasme voor alles wat groeit en bloeit. Haar vingers zijn nog niet groen, maar zien wel regelmatig zwart van tuinaarde.