Maart: lenteklussen
Schuif aan in het stamcafé van hengsten-vereniging Vollenhove voor de verhalen van vroeger, toen de boer nog met de merrie aan de fiets naar de hengst ging. Redacteur Klaske maakt yoghurt van melk rechtstreeks van de koe. Kom proeven! In het Brood Depot van Westernieland is er alleen brood op zaterdag, maar dan wel het allerlekkerste. En Lia Smid verstaat de kunst om wol zo dun te vilten dat je er met een zachte adem doorheen blaast. Kijk en geniet van het maartnummer van Landleven, dat 7 februari verschijnt.
Blader door Landleven maart
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
In Landleven maart
Lekker eten
Yoghurt maken
Brood Depot Westernieland
Column Klaske
Goudse kaassoep
Friese uiensoep
Zaanse mosterdsoep
Gelderse dikke jennensoep
Bildtse aardappelsoep
Dieren
Jackrussellterriërs
Dierentips
Column dierenarts Gerard van Eijden
Creatief bezig
Viltkunst van Lia Smid
Oud-ijzer-puzzelaar Marco Dijkstra
Erf en tuin
Tuinieren met Marleen
Column Angela
Rond het Erf: paardenbloem
Maak zelf: moestuinbakken
Groene tips
Buitenwonen
Verbouwing voor-na in Huissen
Interieur van de Goede Gaard
Column Esther
Landleven van Henk en Jo Huijsman
Naober
Potdeurmekare
Kuier’n met Marieke Nolsen
Column Sabine Uitslag
A’j plat könt praot’n Remko Keizer
Hengstenvereniging Vollenhove
Platteland
Stevan en zijn stoere dochters
Column Margreet
In elk nummer
Te hooi & te gras
Postbus Landleven
Agenda maart
Vraag & aanbod
Volgende maand
Colofon
Win Microgarden