Maart: lenteklussen

Maart: lenteklussen

Schuif aan in het stamcafé van hengsten-vereniging Vollenhove voor de verhalen van vroeger, toen de boer nog met de merrie aan de fiets naar de hengst ging. Redacteur Klaske maakt yoghurt van melk rechtstreeks van de koe. Kom proeven! In het Brood Depot van Westernieland is er alleen brood op zaterdag, maar dan wel het allerlekkerste. En Lia Smid verstaat de kunst om wol zo dun te vilten dat je er met een zachte adem doorheen blaast. Kijk en geniet van het maartnummer van Landleven, dat 7 februari verschijnt.

Blader door Landleven maart

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

In Landleven maart

Lekker eten
Yoghurt maken
Brood Depot Westernieland
Column Klaske
Goudse kaassoep
Friese uiensoep
Zaanse mosterdsoep
Gelderse dikke jennensoep
Bildtse aardappelsoep

Dieren
Jackrussellterriërs
Dierentips
Column dierenarts Gerard van Eijden

Creatief bezig
Viltkunst van Lia Smid
Oud-ijzer-puzzelaar Marco Dijkstra

Erf en tuin
Tuinieren met Marleen
Column Angela
Rond het Erf: paardenbloem
Maak zelf: moestuinbakken
Groene tips

Buitenwonen
Verbouwing voor-na in Huissen
Interieur van de Goede Gaard
Column Esther
Landleven van Henk en Jo Huijsman

Naober
Potdeurmekare
Kuier’n met Marieke Nolsen
Column Sabine Uitslag
A’j plat könt praot’n Remko Keizer
Hengstenvereniging Vollenhove

Platteland
Stevan en zijn stoere dochters
Column Margreet

In elk nummer
Te hooi & te gras
Postbus Landleven
Agenda maart
Vraag & aanbod
Volgende maand
Colofon
Win Microgarden