Interieurspecial bij het oktobernummer

Interieurspecial bij het oktobernummer

In het oktobernummer van Landleven vind je een 24 pagina’s tellende interieurspecial. Bijzondere brocante, inspirerende B&B’s, een veranda om het buitenseizoen te verlengen en het interieur van een historisch pand in Geertruidenberg.

Dat het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg een bijzondere geschiedenis heeft, valt aan veel details af te lezen. Ze koesteren die elementen, maar kozen ook een licht en eigentijds interieur. Juist in de heldere, sobere kamers komen de historische elementen tot hun recht. Je vindt het verhaal over dit huis en de rest van de interieurspecial in het bladerexemplaar van Landleven 8, klik hier om het bladerexemplaar van het oktobernummer van Landleven te openen.

De woonkamer in het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg, met oude schouw.
De eigentijdse rode keuken met historische elementen in het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg.

De woonkamer in het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg, met oude schouw.


Angela Groenbos
Door
Angela Groenbos

Angela schrijft de tuinverhalen voor Landleven. Daardoor komt ze in de mooiste landelijke tuinen van Nederland. Overal neemt Angela wel ideeën mee die ze in haar eigen tuin wil toepassen. Dat is nog wel een project in ontwikkeling: rond haar woonboerderij verschijnen nu de eerste borders en ze is dit jaar enthousiast begonnen met een moestuin. Wat Angela nog mist aan kennis compenseert ze ruim met enthousiasme voor alles wat groeit en bloeit. Haar vingers zijn nog niet groen, maar zien wel regelmatig zwart van tuinaarde.